Hår öl galleri

 
East London
Whitechapel Gallery
Brick Lane
18th of February 2015
 
 
 
En av alla onsdagar i februari började med att jag klippte av Julias hår (blev knsk lite 2 excited och råkade klippa henne i nyckelbenet också hehe men men).
 
 
Tog med mig två flatmates och mötte upp Denniz vid Whitechapel station. Det var en "sån där dag" när det fortfarande var kallt som fan ute men eftersom alla hade tröttnat på vintern och det var <3SOL<3 för första gången på ett tag lajvade vi vår och köpte varsin öl på närmaste off licence o satte oss i en liten park. Knsk borde bli livsnjutare på heltid? Gillare.
 
 
Efter det drog vi till Whitechapel Gallery som var en stor besvikelse. Fanns inte så mycket att kolla på och det som fanns var rätt kasst. Så vi hängde lite i gallerishopen innan vi gick tillbaka ut i <3solen<3 och sa hejdå ses snart till Julia som skulle jobba.
 
 
 
Svängde in på brick lane för Denniz skulle ta sig ett litet hål i örat! Från svärmorsdröm till bad boy på två sek. KOLLA VA BABE!!!! "Måste jag byta örngott varje natt nu?" Och sen började solen gå ner så då sa vi adjö och skildes åt och det var den dagen.
 
xx

 
 

Ord och mellanrum
Avsändare: Ebba

Åh vad hette stället där han tog hål? Vill alltid ta hål när jag är i London för det är så mycket billigare men har aldrig vägarna förbi billiga men bra ställen.

Svar: Minns inte namnet typiskt nog men det kostade 20 pund iaf, finns ett ställe på Roman Road (tror att Bethnal Green är närmsta stationen) där de tar 5 pund för hål i örat med pistol!
mkeys.blogg.se

2015-03-31 @ 13:57:57
Avsändare: Daniella 🌙

london är så fint ur din kamera. <3

2015-03-31 @ 18:41:52
URL: http://vapenbroder.blogg.se/



ditt namn
Minns mig

din mail

och din blogg

Hej

Trackback
RSS 2.0