a summer's day in greenwich park

 
the Royal Observatory, Greenwich Park
25th of June, 2015
London
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  En av sommarens varmaste dagar och jag tog tåget till Greenwich. Gick gick gick och gick ända upp till the Royal Observatory för att sola, äta jordgubbar och sova i gräset. Greenwich ligger inte alls långt utanför London city men ändå tycker jag att det känns som att jag kliver av i en by långt ute på landet när jag kommer hit. På ett bra och tillfredsställande sätt. Det var också här jag och Ester bodde våra första nätter i England i September förra året! Kuriosa. Men!! Åk hit. Utsikten är!!!!
 
xx
 
 

Midsummer's eve

 
MIDSOMMARAFTON
19th of June 2015
London Fields
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar är för mig den bästa högtiden efter Halloween. Halloween för att duuh man får klä ut sig och midsommar för att duuuh det är... sommar. Vi tyckte dock inte att *midsommar i Hyde Park tillsammans med club promoter-Kristoffer och au pair-Sofie + 10 000 andra swedes* (no shame) kändes som vår grej så vi köpte en engångsgrill och satte oss i London Fields och drack snaps och mumlade snapsvisor vi inte kunde texterna till. Med argumentet "YOU HAAAVE TO TASTE REAL SWEDISH STRAWBERRY CREAM CAKE!!!!!" kom också några ej svenska vänner för the midsummer experience. De tyckte det var gott med tårta och vi blev nöjda över att ha delat med oss av vår superspännande kultur. Julia var konstant orolig att vår chef skulle få reda på att hon var utomhus för att hon hade sjukanmält sig tidigare på dagen "SÅ POSTA INGET PÅ INSTAGRAM!!!", sen blev hon jättefull men jag kunde inte få i mig en enda snaps pga fortfarande dödsbakis från kvällen innan. Maten!! var kanske det godaste jag ätit. Fantiserar fortfarande om den ibland..... mmm. Och det var väl den midsommarafton. Hejdå dagboken.
 
 
 xx
 
 

Oval Space (+girls♡)

 
Oval Space
10th of June 2015
East London
 
 
 
 
 
En onsdag i juni och Jenny kom ända från Sverige för att hälsa på Josefin. Jenny är en sån jävla powerbrud och pluggar just nu till världens bästa studievägledare i Norrland.
 
 
 
 
 
 
Alina! Powerbabe nmr 2, också på Josefin-besök. Nice när ingen pallade hälsa på mig att andra har ambitiösa kompisar iaf.
 
 
Julia <3
 
 
 
 
Jenny och Josefin
 
 
JOSEFIN fina bästa finaste Josefiiiiin
 
 
Supertotalbabe Josefin (Jag) och Josefin. Det var sommar och vi köade till Oval Space, köpte lite öl, lyssnade på musik, var snygga. Ni vet. (Jag tror Carl var med också men tog ingen bild på honom pga ful. SKOJA CARL du är gulligaste)
 
 
 xx
 

RSS 2.0