Sunday

 
 Bethnal Green
1st of February 2015
 
 
 
Söndagar brukar jag vara ledig och denna söndag lyckades jag timea in ett stort vintage sale precis där vi bor!!! Och här är jag halvvägs "ta kort på mig när jag posar vid glassbilen" i min absolut bästa outfit.
 
 
Utanför satt den här personen och jag kunde inte hålla mig. "Sry but can I please take a portrait of you" but hey guys can you blame me ba titta.
 
 
Vi gick runt lite och halvråkade ramla in på ett annat vintage sale en bit ifrån, där man betalade per kilo. 1 kilo = £10 osv. Här hittade jag 2 drömskapelser som jag inte har någon aning om när jag ska använda men! de! var! så! vackra! jag kunde inte bara lämna dem där alldeles ensamma??? Inte hade jag hjärta att göra det. Ni får se längre ner.
 
 
Här är Julia i nya snäckörhängen som jag är så avundjsuk på. Hon tappade ett av dem under ett jobbpass men fortfarande!!! En snäcka är bättre än noll snäckor.
 
 
Sneak på dröm nmr 1. I denna vill jag rädda världen, gå på klubb och begravas i. Men just nu får den nöja sig med att hänga i mitt fönster.
 
 
Sneak på dröm nmr 2. Nää jag venne vad jag ska säga!!! Ni ser ju.
 
xx
 
 

Saatchi Gallery

 
Saatchi Gallery, London
27th of January 2015
 
 
 
Det här är Julia. Jullan gullan julez. Vi fann varandra tidigt på högstadiet och har hållit ihop sedan dess. För några veckor sedan skrev hon sin sista tenta i Göteborg och flyttade hit, till mig och in i mitt rum. D e nice. ("Kan du inte skriva något om att mitt hår är flottigt!! Att jag ber om ursäkt eller så!!!" - Julia)
 
 
I tisdags kände vi att WHY NOT njuta av arbetslöshet / semester och tog tuben till sydvästra London och Saatchi Gallery. Tänker inte ens försöka berätta något om vad det var för utställningar för sånt orkar väl inte jag paya attention on!!!!! Gu vem tror ni att jag är!!!
 

 
Julia (som BTW själv har en blogg: breathturn.blogg.se ) som tagit de otroligt spontana och avslappnade bilderna på mig thanks gurl dig kan en lita på. (P.S KOLLA PÅ HENNE hur gullig på sista bilden?? Aaaee.)
 
 
OCH detta!! Ett rum fyllt med olja. Dagens favorit. Fattar ni vad frestande att slänga en tändsticka där. Och så avslutningsvis köpte jag en Frida att sätta på väggen för 70p. Nice.
 
 

RSS 2.0