Absolut 414

 
 
Göteborg, Sweden
July 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade inte riktigt någon semester denna sommar, men lyckades få "några dagar i rad utan jobb" så jag tog ett tåg till Göteborg och en bästis. Bästisen heter Greta, lagar god mat och har ett Drake-ljus i sitt fönster i Majorna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon tog med mig på utställning!!!! I en lokal vid vattnet så det blåste extra mkt som det gör ungefär överallt i gbg eftersom det är vatten (kust)...överallt. Det var absolut förbjudet att röra konstverken så självklart rörde jag allihopa.
 
 
 
 
Greta jobbade tidigt så jag passade på att sova sova sovaaaa hela mornarna och vakna efter lunch o vänta på att hon skulle komma hem. Riktig semester.
 
 
 
 
 
 
Filip var i GBG samtidigt. Så vi gick på svartklubb, fick karatesparkar, åt bakis-sushi, drack öl, snattade pennor och kollade fotboll.
 
 
 
 
 
 
Jag o Gretschky köpte åkband till Liseberg. Ansträngde mig SÅ för att behärska mig men hade ett så kallat "weak moment" o köpte ett par kanin-öron...........som jag hade på mig hela dagen :/ No ragrets. P.S Helix e bäst.
 
 
 Avslutar med denna bild som jag kallar "adidas mot gul vägg 2016". Tjo.
 
 
 

Midsommarafton

 
 
Midsummer's eve
June 2016
Finntorp, Sweden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min finaste Sofia. Midsommarförmiddag och krans-workshop. Varför anstränga sig i onödan när det finns en buske på parkeringen två meter från dörren?? Fick duga.
 
 
 
 
Vi bjöd in vänner till vår altan i Finntorp. Några gjorde kransar, några snodde någon annans krans men alla var fina och jag var så glad. Sofia hade skrivit ut snapsvisor, jag ryckte ihop en blombukett från grannarnas rabatter och vi använde ett lakan som duk.
 
 
 
 
 
 
Antonella.
 
 
 
 
Mille.
 
 
Leo och Anto.
 
 
 
 
 
Filip
 
 
 
 
Leo. Ängel.
 
 
 
Amanda
 
 
 
 
 
 
Lol jag. Cute tho.
 
 
Samuel
 
 
 
 
Helin
 
 
 
 
 
 
 
 
Gudinna???
 
 
Haha enda bilden på Arvid. Men en fin en iaf.
 
 
 
 
 
 Jag och kvällens hångel
 
 
Sofinis
 
 
Andrea
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vi blev fulla åt mat träffade grannar som tyckte vi var SÅÅ SNYGGA;) körde dricklekar stökade ner grabbarna var grabbiga och vi andra lät dem vinna på kubb. Sen åkte vi in till stan och skogen, vandrade på ett fält och skogsraveade oss genom hela natten och morgonen. Vi slogs dansade rullade i lera träffade kändisar försvann i skogen grät träffade vänner satt på huk och kissade kramades och tillslut tog vi taxi från fältet och hamnade i ett badkar i Husby. Så som det ska vara.
 
 

RSS 2.0